Принца на Персия Специално издание

регистрация
Игри онлайн Класически игри

Принца на Персия Специално издание

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.1 5 (18 гласа)

Принца на Персия Специално издание

Принца на Персия Специално издание
Принца на Персия Специално издание Играй класическата игра Принца на Персия и помогни на принца да спре пясъците на времето. Премини през препятсвията и използвай своята персийска сабя, за да победиш враговете в играта. Можеш да запишеш резултата след като завършиш играта.

Използвай стрелките за движение, shift за взимане на предмет, shift + стрелка наляво или надясно за малки крачки, space за малък скок напред. По време на битка използвай shift за атака, стрелка нагоре за защита, стрелка надолу за прибиране сабята. Видео упътване

Принца на Персия Специално издание

Играй онлайн Принца на Персия Специално издание (Prince of Persia Special Edition) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принца на Персия Специално издание е онлайн игра с класически, принца на персия, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Принца на Персия Специално издание на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принца на Персия Специално издание (Prince of Persia Special Edition) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Принца на Персия Специално издание не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принца на Персия Специално издание е оценена с оценка 4.1 от 5 с 18 гласа и е играна 11K пъти.

Последни събития

Без аватар
vnockov спечели 320 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
katja спечели 480 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 години
juliandecoration
julian спечели 260 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg