Гъбена лудост 3

регистрация
Игри онлайн Гъбена лудост игри

Гъбена лудост 3

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (4 гласа)

Гъбена лудост 3

Гъбена лудост 3
Гъбена лудост 3 Играй в гората и защити гъбите от гладните горски животни в играта. Използвай различни оръжия и бонуси и събирай точки, за да отключиш нови умения. Ревю

Използвай мишката за прицелване и лявото копче на мишката за удар. Видео упътване

Флаш игри - Защити гъбитеБлог
Флаш игри - Защити гъбитеЗащити гъбите (Mushroom madness) е онлайн флаш игра, в която имате за задача да опазите гъбите от горските обитатели. На разположение имате различни оръжия и средства, които обаче понякога се оказват недостатъчни. Играта започва с наличието само на една обикновена мухобойка. Трябва да ударите всички животни, преди те да стигнат до гъбите и да ги...
Прочети още

Гъбена лудост 3

Играй онлайн Гъбена лудост 3 (Mushroom Madness 3) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъбена лудост 3 е онлайн игра с гъбена лудост, животни, гъби, от категория Екшън.

Можеш да играеш Гъбена лудост 3 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъбена лудост 3 (Mushroom Madness 3) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Гъбена лудост 3 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъбена лудост 3 е оценена с оценка 4.2 от 5 с 4 гласа и е играна 3K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg