Прокълнато съкровище Нива

регистрация
Игри онлайн Прокълнато съкровище игри

Прокълнато съкровище Нива

Направи любима
8
Гласувай: 
 3.7 5 (9 гласа)

Прокълнато съкровище Нива

Прокълнато съкровище Нива
Прокълнато съкровище Нива Построй защитни кули и спаси прокълнатото съкровище от нападателите в тази стратегическа онлайн играта. Ревю

Използвай мишката за избор и строене на защитни кули. Видео упътване

Скъпоценностите - богатство или проклятиеБлог
Скъпоценностите - богатство или проклятиеБогатството е нещо, към което се стремят много хора. Някои го намират, други не. Но дали придобитото съкровище е богатство или може да се окаже проклятие, което да ви погуби. Този въпрос е в основата на играта Прокълнато съкровище (Cursed Treasure), където богатсвото носи не само щастие, но и проклятие. Кралството ритежава скъпоценни камъни, към които се...
Прочети още

Прокълнато съкровище Нива

qrcode Играй онлайн Прокълнато съкровище Нива (Cursed Treasure Level Pack) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Прокълнато съкровище Нива е онлайн игра с прокълнато съкровище, защитни кули, проклятие, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Прокълнато съкровище Нива на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Прокълнато съкровище Нива (Cursed Treasure Level Pack) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Прокълнато съкровище Нива може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Прокълнато съкровище Нива не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Прокълнато съкровище Нива е оценена с оценка 3.7 от 5 с 9 гласа и е играна 8K пъти.

Последни събития

radost0173
radost0173 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Без аватар
yoyo спечели 10681 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Без аватар
yoyo спечели 344 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
nevi
ето това е яка игра
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg