Хъркащ слон

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 4.4 5 (37 гласа)

Хъркащ слон

Хъркащ слон Хъркащ слон Играй и събудi хъркащия слон в тази онлайн логическа игра. Хъркащият слон пречи на животните в гората и някой трябва да направи нещо по въпроса. Това е вълнуваща логическа игра с животни за едно сладко слонче и неговите приятели.

Използвай мишката за активиране на различните животни. Видео упътване

Хъркащ слон

qrcode Играй онлайн Хъркащ слон (Snoring Elephant) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хъркащ слон е онлайн игра с хъркащ слон, животни, физика, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Хъркащ слон на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хъркащ слон (Snoring Elephant) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Хъркащ слон може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Хъркащ слон не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хъркащ слон е оценена с оценка 4.4 от 5 с 37 гласа и е играна 8K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg