Умни балончета

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Умни балончета

Умни балончета
Играй и комбинирай умните балончета по цветове в тази логическа игра. Бъди точен и изчисти полето от балончетата, като се опиташ да достигнеш колкото се може по-висок резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелката за прицелване и изстрелване на балонче. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 3.8 5 (61 гласа)
Златен медал
Точки 836430
Сребърен медал
Точки 356375
Бронзов медал
Точки 263575
4
Точки 171505
5
Точки 65260
6
Точки 4920
Точки

Умни балончета

Играй онлайн Умни балончета (Smarty Bubbles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Умни балончета е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Умни балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Умни балончета (Smarty Bubbles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Умни балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Умни балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Умни балончета е оценена с оценка 3.8 от 5 с 61 гласа и е играна 102K пъти.

Избрани игри

Последни събития

ariel61
ariel61 спечели 535990 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 15 часа
Без аватар
yesica спечели 65260 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Katq
Katq спечели 62365 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
jordi
Thumb up
Отговори Харесва ми
sara
dumb Tongue out
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat