Книга на мъртвите

регистрация
Игри онлайн Игри с карти

Книга на мъртвите

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Книга на мъртвите

Книга на мъртвите Играй с книгата на мъртвите имена и победи противника в тази онлайн игра на карти. Използвай чудовища, герои, древни книги и други карти против противника. Атакувай противника, докато се стараеш да не изгубиш своите точки. Опитай се да оцелееш и защазиш своя живот, докато атакуваш противника и вземеш всичките му точки живот, за да го победиш. Можеш да избереш карта от твоето тесте, за да видиш подробно характеристиките й, след това можеш да играеш картата, като натиснеш бутона в центъра на игралното поле. Има различни видове карти - призоваеване, атака, събития и други. Завърши всички 30 кръга от играта и се опитай да стигнеш S ранг. В играта има също 18 постижения, които можеш да отключиш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Книга на мъртвите

Играй онлайн Книга на мъртвите (Necronomicon Book of Dead Names) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Книга на мъртвите е онлайн игра с карти, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Книга на мъртвите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Книга на мъртвите (Necronomicon Book of Dead Names) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Книга на мъртвите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Книга на мъртвите е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg