Каунтър страйк Сорс

регистрация
Игри онлайн Каунтър страйк игри

Каунтър страйк Сорс

Каунтър страйк Сорс
Играй с контра терориста и елиминирай всички противници в тази онлайн игра. Оглеждай се наляво и надясно и стреляй по противниците колкото се може по-бързо, преди те да те наранят.

A и D за обръшане наляво и надясно, мишката за стрелба. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.1 5 (19 гласа)

Каунтър страйк Сорс

Играй онлайн Каунтър страйк Сорс (Counter Strike Source) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Каунтър страйк Сорс е онлайн игра с каунтър страйк, стрелба, първо лице, от категория Екшън.

Можеш да играеш Каунтър страйк Сорс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Каунтър страйк Сорс (Counter Strike Source) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Каунтър страйк Сорс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Каунтър страйк Сорс е оценена с оценка 4.1 от 5 с 19 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 24K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
katja спечели 29 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
austinnbryan
austinnbryan гласува за играта с 1 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
margoto_777
margoto_777 спечели 14 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat