Диско кубчета

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Диско кубчета

Диско кубчета
Играй с диско кубчетата в тази онлайн игра с комбиниране. Мести кучетата и ги подреди, така че техните горни страни да съвпадат по цвят. Премахни групи от три или повече кубчета и изчисти полето. Изчисти групи от оказаните цветове, за да завършиш нивото. Опитай се да достигнеш възможно максимален резултат преди да свърши мястото на полето или твоята енергия.

Използвай стрелките за местене, space за хващане на кубче. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 14016140
Сребърен медал
Точки 10010260
Бронзов медал
Точки 2001850
4
Точки 2000790
5
Точки 190
Точки

Диско кубчета

Играй онлайн Диско кубчета (Disco Cubes) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Диско кубчета е онлайн игра с комбиниране, от категория Логически.

Можеш да играеш Диско кубчета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Диско кубчета (Disco Cubes) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Диско кубчета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Диско кубчета е оценена с оценка 4.2 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

elizabethd
elizabethd спечели 14016140 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
DeHuTy спечели 10010260 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
margoto_777
margoto_777 спечели 90 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat