Удари на световното

регистрация
Игри онлайн Футбол игри

Удари на световното

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.3 5 (46 гласа)

Удари на световното

Удари на световното Удари на световното Играй футбол и изпълнявай пряк свободни удари на световното първенство. Избери посока, височина и траектория на удара, така че да вкараш гол на вратаря във всяко едно ниво от играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Удари на световното

Играй онлайн Удари на световното (World Cup Kicks) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Удари на световното е онлайн игра с футбол, свободни удари, от категория Спорт.

Можеш да играеш Удари на световното на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Удари на световното (World Cup Kicks) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Удари на световното не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Удари на световното е оценена с оценка 4.3 от 5 с 46 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

Без аватар
ivanda добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg