Сервитьорката

регистрация
Игри онлайн Сервитьорка игри

Сервитьорката

Сервитьорката
Ти си сервитьорка и твоята работа е да обслужваш клиентите в ресторанта. Записвай си поръчките, донеси това, което е поръчано, чисти масите и се забавлявай в тази игра.

Използвай мишката, за да управляваш сервитьорката. Видео упътване

Направи любима
13
Гласувай: 
 4.3 5 (111 гласа)
Златен медал
Точки 78289
Сребърен медал
Точки 49654
4
Точки 46112
5
Точки 44589
6
Точки 43878
Точки
Покажи още

Сервитьорката

Играй онлайн Сервитьорката (The Waitress) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сервитьорката е онлайн игра с сервитьорка, сервиране, ресторант, симулация на работа, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Сервитьорката на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сервитьорката (The Waitress) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Сервитьорката не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сервитьорката е оценена с оценка 4.3 от 5 с 111 гласа и е играна 110K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
bilyanaaz спечели 34113 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 15 часа
Без аватар
smokingsara спечели 3852 точки (120 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
tanyal спечели 36399 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
petrana
здравейте исках да попитам на вас случвало ли ви се е да дойде клиент и да не можете да му вземете поръчката ако да може ли да ми помогнете как да я взема
Отговори Харесва ми
blade
май това е проблем в тази игра при всички
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat