Сервитьорката

регистрация
Игри онлайн Сервитьорка игри

Сервитьорката

Сервитьорката
Ти си сервитьорка и твоята работа е да обслужваш клиентите в ресторанта. Записвай си поръчките, донеси това, което е поръчано, чисти масите и се забавлявай в тази игра.

Използвай мишката, за да управляваш сервитьорката. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.7 5 (36 гласа)

Сервитьорката

Играй онлайн Сервитьорката (The Waitress) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сервитьорката е онлайн игра с сервитьорка, сервиране, ресторант, симулация на работа, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Сервитьорката на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сервитьорката (The Waitress) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Сервитьорката не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сервитьорката е оценена с оценка 4.7 от 5 с 36 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 27K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
TarikBA спечели 23017 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
chy95 спечели 8178 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
bubuLina спечели 33139 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat