Капитан Скиро

регистрация
Игри онлайн Игри с пирати

Капитан Скиро

Капитан Скиро
Играй с пирата капитан Скиро и полети в облаците в тази онлайн игра. Целта в играта е да стигнеш до пиратския флаг. Капитанът спи и само неговия папагал може да му помогне. Използвай папагала и изстреляй пирата в небесата. Внимавай да не паднеш, защото тогава пиратът ще стане храна за рибите.

Използвай мишката за хващане на пирата и изстрелване. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 6930
Сребърен медал
Точки 6160
Бронзов медал
Точки 2870
4
Точки 2630
5
Точки 2405
6
Точки 1880
Точки
Покажи още

Капитан Скиро

Играй онлайн Капитан Скиро (Captain Skyro The Cloud Climber) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Капитан Скиро е онлайн игра с пирати, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Капитан Скиро на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Капитан Скиро (Captain Skyro The Cloud Climber) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Капитан Скиро не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Капитан Скиро е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 2405 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
dinko1 спечели 2870 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
ariel61
ariel61 спечели 1880 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat