Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм Помогни на огън момчето и водното момиче да стигнат до вратите в ледената пещера.

Използвай стрелките за управление на огъня и W, A, S и D за управление на водата. Видео упътване

Направи любима
23
Гласувай: 
 4.1 5 (844 гласа)

Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

Играй онлайн Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм (Fireboy and Watergirl 3 The Ice Temple) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм е онлайн игра с съдействие, момче огън и момиче вода, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм (Fireboy and Watergirl 3 The Ice Temple) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм е оценена с оценка 4.1 от 5 с 844 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 435K пъти.

Избрани игри

Последни събития

annamariq06
annamariq06 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
chika
chika гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 4 години
chika
chika добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
violetta
много готина игра
Happy
Отговори Харесва ми
aleks7
qka igraaaaaa Wink))))))))))))
Отговори Харесва ми
melito
super e
Отговори Харесва ми
toni
angel
Отговори Харесва ми
leila
qka e Happy
Отговори Харесва ми
Покажи още
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat