Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

Направи любима
19
Гласувай: 
 4.1 5 (887 гласа)

Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм
Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм Играй с огъня и водата и стигни до изходните врати на ледения храм в тази онлайн игра. Събери кристалите по пътя и избягвай капаните. Използвай светлината и огъня, за да задействаш механизмите и да сменяш състоянието на водата.

Използвай стрелките за управление на огъня и W, A, S и D за управление на водата. Видео упътване

Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм

qrcode Играй онлайн Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм (Fireboy and Watergirl 3 The Ice Temple) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм е онлайн игра с съдействие, момче огън и момиче вода, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм (Fireboy and Watergirl 3 The Ice Temple) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Момче огън и момиче вода 3 Ледения храм е оценена с оценка 4.1 от 5 с 887 гласа и е играна 447K пъти.

Последни събития

Без аватар
berga добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 ден
Без аватар
1234AbCd добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 7 месеца
Без аватар
ramonmijares75 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Покажи още

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg