Маджонг алхимия

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг алхимия

Направи любима
21
Гласувай: 
 3.7 5 (13 гласа)

Маджонг алхимия

Маджонг алхимия
Играй в тази онлайн маджонг игра с алхимически плочки. Открий еднаквите блокчета и ги свържи, за да изчистиш полето в играта. Можеш да свързваш само блокчета, които не са блокирани. Ревю

Избери последователно с левия бутон на мишката еднакви блокчета. Видео упътване

Златен медал
Точки 37142
Бронзов медал
Точки 34870
4
Точки 34846
5
Точки 34843
6
Точки 34710
7
Точки 34467
8
Точки 34419
9
Точки 34386
10
Точки 34289
Точки
Покажи още
Маджонг игри забавление и тест за умаБлог
Маджонг игри забавление и тест за умаМаджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко...
Прочети още

Маджонг алхимия

qrcode Играй онлайн Маджонг алхимия (Mahjong Alchemy) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг алхимия е онлайн игра с маджонг, 3D, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг алхимия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг алхимия (Mahjong Alchemy) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маджонг алхимия може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Маджонг алхимия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг алхимия е оценена с оценка 3.7 от 5 с 13 гласа и е играна 24K пъти.

Последни събития

Без аватар
val2106 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 дни
Без аватар
male4ka спечели 34870 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
nelka_15 спечели 24662 точки (28 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg