Шанхай династия маджонг

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Шанхай династия маджонг

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.1 5 (14 гласа)

Шанхай династия маджонг

Шанхай династия маджонг Това е класическа маджонг игра с тематика от династията на Шанхай. Има два различни режима, в които можеш да играеш играта - Шанхай и детски. Свържи двойките плочки в играта и изчисти полето. Ревю

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Маджонг игри забавление и тест за умаБлог
Маджонг игри забавление и тест за умаМаджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко...
Прочети още

Шанхай династия маджонг

qrcode Играй онлайн Шанхай династия маджонг (Shanghai Dynasty Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Шанхай династия маджонг е онлайн игра с маджонг, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Шанхай династия маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Шанхай династия маджонг (Shanghai Dynasty Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Шанхай династия маджонг може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Шанхай династия маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Шанхай династия маджонг е оценена с оценка 4.1 от 5 с 14 гласа и е играна 26K пъти.

Последни събития

Без аватар
val2106 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 месеца
marc06
marc06 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg