Маджонг кънект

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг кънект

Направи любима
35
Гласувай: 
 4.2 5 (110 гласа)

Маджонг кънект

Маджонг кънект
Маджонг кънект Намери еднаквите блокчета и ги свържи, за да изчистиш полето преди да изтече времето. Можеш да изчистиш само блокчета, които могат да се свържат с непрекъсната линия, която се пречупва най-много два пъти. Ревю

Използвай мишката за избор на еднаквите блокчета. Видео упътване

Златен медал
Точки 12535
Сребърен медал
Точки 12250
Бронзов медал
Точки 12225
4
Точки 12180
5
Точки 12160
6
Точки 12115
7
Точки 11965
8
Точки 11955
9
Точки 11940
10
Точки 11900
Точки
Покажи още
Маджонг игри забавление и тест за умаБлог
Маджонг игри забавление и тест за умаМаджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко...
Прочети още

Маджонг кънект

Играй онлайн Маджонг кънект (Mahjong Connect) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг кънект е онлайн игра с маджонг, комбиниране, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг кънект на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг кънект (Mahjong Connect) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Маджонг кънект не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг кънект е оценена с оценка 4.2 от 5 с 110 гласа и е играна 237K пъти.

Последни събития

Без аватар
mdkp74 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Без аватар
dalinda спечели 10120 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
eli65 спечели 6005 точки (39 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg