Пръсни капките

регистрация
Направи любима
5
Гласувай: 
 4.5 5 (9 гласа)

Пръсни капките

Пръсни капките
Играй и пръсни всички капки в тази онлайн логическа игра. Започваш играта с десет капки в твоя резервоар. Използвай ги, за да накараш капките на игралното да растат, докато се пукнат. Използвай верижни реакции, за да пукнеш колкото се може повече капки.

Използвай мишката за избор на балонче, което да се пукне. Видео упътване

Пръсни капките

Играй онлайн Пръсни капките (Splash Back) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пръсни капките е онлайн игра с верижна реакция, от категория Забавни.

Можеш да играеш Пръсни капките на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пръсни капките (Splash Back) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Пръсни капките не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пръсни капките е оценена с оценка 4.5 от 5 с 9 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 5 точки (17 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 седмици
Без аватар
Verzellmirnix гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 месеца
Без аватар
Verzellmirnix добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg