Зомби на Луната

регистрация
Игри онлайн Игри с подобрения

Зомби на Луната

Зомби на Луната
Играй със зомбито и му помогни да стигне до Луната в тази онлайн игра. Изстреляй зомбито с катапулта, събирай пари и ги използвай за закупуване по-добра екипировка. Опитай се да стигнеш до Луната за колкото се може по-малко време. Можеш да запишеш резултата от играта, когато стигнеш Луната.

Използвай стрелка нагоре за изстрелване, стрелките наляво и надясно за движение. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки -41
Сребърен медал
Точки -59
Бронзов медал
Точки -68
4
Точки -111
5
Точки -118
6
Точки -160
Точки

Зомби на Луната

Играй онлайн Зомби на Луната (Zombie Head Moon) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомби на Луната е онлайн игра с подобрения, зомби, събиране, от категория Космически.

Можеш да играеш Зомби на Луната на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомби на Луната (Zombie Head Moon) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Зомби на Луната не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомби на Луната е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от realtop и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели -111 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
dinko1 спечели -118 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
anni спечели -160 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat