Три робота

регистрация
Игри онлайн Игри с роботи

Три робота

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.7 5 (14 гласа)

Три робота

Три робота
Три робота Играй с трите робота в тази онлайн екшън игра. Можеш да използваш уменията на три различни робота в играта. Сменяй формата си по всяко време и победи противниците в играат. Събирай точки и ги използвай да подобриш уменията.

Използвай стреките за движение, Q, W и E за смяна на робота, A за скок, S за удар и взимане на обект, D за удар, оставяне и хвърляне на обект. Видео упътване

Три робота

Играй онлайн Три робота (Tribot Fighter) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Три робота е онлайн игра с роботи, меле, от категория Екшън.

Можеш да играеш Три робота на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Три робота (Tribot Fighter) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Три робота не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Три робота е оценена с оценка 4.7 от 5 с 14 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 месеца
niko4114
niko4114 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 9 години
leo_geri
leo_geri добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg