Басейн за костенурки

регистрация
Игри онлайн Игри с костенурки

Басейн за костенурки

Направи любима
6
Гласувай: 
 3 5 (4 гласа)

Басейн за костенурки

Басейн за костенурки
Костенурките си имат свой собствен плувен басейн в тази подобна на билярд онлайн игра. Твоята задача в играта е да изстреляш бялата костенурка и да накараш другите костенурки с еднакъв цвят да се сблъскат. Изчисти целия басейн от цветните костенурки, за да продължиш в следващото ниво на играта.

Натисни с лявото копче на мишката върху кострнурката и задръж, избери сила и посока на удара и пусни лявото копче на мишката за удар. Видео упътване

Златен медал
Точки 1394
Сребърен медал
Точки 1296
Бронзов медал
Точки 1172
4
Точки 1096
5
Точки 1094
6
Точки 926
7
Точки 892
8
Точки 576
9
Точки 568
10
Точки 550
Точки
Покажи още

Басейн за костенурки

qrcode Играй онлайн Басейн за костенурки (Turtle Pool) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Басейн за костенурки е онлайн игра с костенурки, билярд, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Басейн за костенурки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Басейн за костенурки (Turtle Pool) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Басейн за костенурки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Басейн за костенурки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Басейн за костенурки е оценена с оценка 3 от 5 с 4 гласа и е играна 10K пъти.

Последни събития

Tasos
Tasos спечели 1394 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
radost0173
radost0173 спечели 150 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
Без аватар
albybg спечели 140 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg