Бомби 5

регистрация
Направи любима
5
Гласувай: 
 4.3 5 (92 гласа)

Бомби 5

Бомби 5 Играй с бомбите в тази бомбермен онлайн игра и използвай експлозивите, за да победиш всички противници. Разбивай блокчетата в играта, за да събереш бонуси и да станеш по-силен.

При игра за един играч, използвай стрелките за навигация и space за поставяне на бомба. При игра за двама, играч 1 използва W, A, S и D за навигация и space за поставяне на бомба, играч 2 използва стрелките за навигация и enter за поставяне на бомба. Видео упътване

Бомби 5

Играй онлайн Бомби 5 (Bomb it 5) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бомби 5 е онлайн игра с бомбермен, бомби, от категория Екшън.

Можеш да играеш Бомби 5 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бомби 5 (Bomb it 5) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бомби 5 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бомби 5 е оценена с оценка 4.3 от 5 с 92 гласа и е играна 33K пъти.

Последни събития

nedi_222
nedi_222 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 години
vanq2004
vanq2004 гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 11 години
Sweet_love
Sweet_love гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 11 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg