Хобо 7 Рай

регистрация
Игри онлайн Игри с Хобо

Хобо 7 Рай

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.4 5 (32 гласа)

Хобо 7 Рай

Хобо 7 Рай Хобо ще се бие в Рая в тази седма част на играта. След като Хобо е успял да победи Сатаната в Ада, сега е попаднал пред вратите на Рая. Изглежда обаче, че Рая не е отворен за бездомници и местните искат да го изгонят. Помогни на Хобо да победи противниците и да си намери място в Рая в играта. Ревю

Използвай стрелките за движение, А, W и S за удар. Видео упътване

Хобо срещу светаБлог
Хобо срещу светаХобо е скитник и просяк. Той няма никакви обноски, но това ще му помогне в битката срещу неговите противници. В поредицата от игри с Хобо (Hobo games) ще се сблъскате с много вълнуващи приключения. Където и да попадне, героят се сблъсква с много противници, които трябва да победи. Основните удари на просяка включват интересни движения - удари с очи, език,...
Прочети още

Хобо 7 Рай

Играй онлайн Хобо 7 Рай (Hobo 7 Heaven) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хобо 7 Рай е онлайн игра с хобо, меле, от категория Екшън.

Можеш да играеш Хобо 7 Рай на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хобо 7 Рай (Hobo 7 Heaven) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Хобо 7 Рай не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хобо 7 Рай е оценена с оценка 4.4 от 5 с 32 гласа и е играна 15K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
pi4a_45
POBEDIH SI4KI I OBLAKA I ZLATNITE I SAM 6APION URAAAAA Happy Happy Happy
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg