Разруши кубчетата

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Разруши кубчетата

Разруши кубчетата
Разруши групи от три или повече еднакви по цвят кубчета и изчисти полето в играта. Премести скъпоценностите и бонусите надолу, за да можеш да ги събереш. Вземи необходимия брой елементи, за да продължиш към следващото ниво на играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 208940
Сребърен медал
Точки 188550
Бронзов медал
Точки 160630
4
Точки 154485
5
Точки 143690
6
Точки 137325
Точки
Покажи още

Разруши кубчетата

Играй онлайн Разруши кубчетата (Cube Crash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разруши кубчетата е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Разруши кубчетата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разруши кубчетата (Cube Crash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Разруши кубчетата може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Разруши кубчетата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разруши кубчетата е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
nick68 спечели 133715 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 6 часа
paralelen
paralelen спечели 164415 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
GaRoNi
GaRoNi спечели 103730 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat