Първа целувка на Свети Валентин

регистрация
Игри онлайн Игри с целувки

Първа целувка на Свети Валентин

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Първа целувка на Свети Валентин

Първа целувка на Свети Валентин Сладката двойка в тази игра е решила да прекара Свети Валентин целувкайки се на плажа. За съжаление не е толкова лесно да се целуваш в присъствието на други хора. Помогни на двойката да продължи своите целувки, докато следиш за очите на другите. Дръж другите хора на плажа заети с техните предмети, така че те да не безпокоят влюбените.

- играе се с мишката
Видео упътване

Първа целувка на Свети Валентин

qrcode Играй онлайн Първа целувка на Свети Валентин (First Valentine Kissing) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Първа целувка на Свети Валентин е онлайн игра с целувки, свети валентин, плаж, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Първа целувка на Свети Валентин на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Първа целувка на Свети Валентин (First Valentine Kissing) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Първа целувка на Свети Валентин може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Първа целувка на Свети Валентин не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Първа целувка на Свети Валентин е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 3K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg