СпонджБоб Бу или Буум

регистрация
Игри онлайн СпонджБоб игри

СпонджБоб Бу или Буум

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.3 5 (102 гласа)

СпонджБоб Бу или Буум

СпонджБоб Бу или Буум
Играй със СпонджБоб и неговите приятели в тази онлайн бомбермен игра с Хелоуин тематика. Избери герой и поставяй бомби на полето в Бикини Ботъм. Можеш да играеш със СпонджБоб, Патрик, Санди и Скуидуърд. Завземи колкото можеш повече територия и събирай бонусите. Спечели повече точки от противниците преди времето да изтече, за да продължиш към следващото ниво в играта. Използвай бутон Highscores в края на играта за записване на резултата.

Използвай стрелките за навигация и space за поставяне на бомба. Видео упътване

Златен медал
Точки 35700
4
Точки 30750
5
Точки 30300
6
Точки 27750
7
JJ
Точки 27300
8
Точки 26800
9
Точки 23200
10
Точки 19300
Точки
Покажи още

СпонджБоб Бу или Буум

Играй онлайн СпонджБоб Бу или Буум (SpongeBob Boo or Boom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. СпонджБоб Бу или Буум е онлайн игра с спонджбоб, бомбермен, никелодеон, анимационни герои, хелоуин, от категория Екшън.

Можеш да играеш СпонджБоб Бу или Буум на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта СпонджБоб Бу или Буум (SpongeBob Boo or Boom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта СпонджБоб Бу или Буум не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта СпонджБоб Бу или Буум е оценена с оценка 4.3 от 5 с 102 гласа и е играна 67K пъти.

Последни събития

Без аватар
fraaaaanzip спечели 27750 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
aVU
aVU спечели 12600 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Без аватар
Benjips спечели 9650 точки (14 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg