Светкавична библиотекарка

регистрация
Игри онлайн Памет игри

Светкавична библиотекарка

Светкавична библиотекарка
Играй в библиотеката и обслужвай посетителите в тази забавна онлайн игра. Използвай своята памет и се опитай да запомниш местоположението на всички книги, за да можеш със светкавична реакция да доставиш необходимите книги.

Използвай стрелките за движение, space за взимане на книга. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 3.2 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 15900
Сребърен медал
Точки 5450
Бронзов медал
Точки 4800
4
Точки 2600
5
Точки 2200
6
Точки 1150
Точки

Светкавична библиотекарка

Играй онлайн Светкавична библиотекарка (Lightning Librarian) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Светкавична библиотекарка е онлайн игра с памет, от категория Забавни.

Можеш да играеш Светкавична библиотекарка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Светкавична библиотекарка (Lightning Librarian) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Светкавична библиотекарка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Светкавична библиотекарка е оценена с оценка 3.2 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 4K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 15900 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
9000 спечели 4800 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
anni спечели 1150 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
deqna
malko gotinaHappy
Отговори Харесва ми
melito
simo 110 si6toto
Отговори Харесва ми
simo110
неми харесва много 3-ка
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat