Паяк пасианс

регистрация
Направи любима
10
Гласувай: 
 4.0 5 (17 гласа)

Паяк пасианс

Паяк пасианс
Играй паяк пасианс в тази онлайн игра с карти. Подреди всички карти по низходящ ред от поп до асо, за да ги изчистиш от полето и да спечелиш играта. Можеш да избереш различна трудност на играта с 1, 2 или 3 бои карти.

Използвай мишката за местене на картите. Видео упътване

Златен медал
Точки 3612
Сребърен медал
Точки 3078
Бронзов медал
Точки 2314
4
Точки 2253
5
Точки 2234
6
Точки 1763
7
Точки 1706
8
Точки 1627
9
Точки 1595
10
Точки 1515
Точки
Покажи още

Паяк пасианс

qrcode Играй онлайн Паяк пасианс (Spider Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Паяк пасианс е онлайн игра с паяк пасианс, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Паяк пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Паяк пасианс (Spider Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Паяк пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Паяк пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Паяк пасианс е оценена с оценка 4.0 от 5 с 17 гласа и е играна 50K пъти.

Последни събития

Без аватар
mdkp74 спечели 0 точки (43 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 часа
Без аватар
annelili добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 дни
Без аватар
damqnov спечели 742 точки (27 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg