Война на сал 2

регистрация
Игри онлайн Война на сал игри

Война на сал 2

Война на сал 2
Война на сал 2 Бий се във война на сал и съботирай бизнеса на построения комплекс, за да си върнеш заровеното в земята съкровище. Победи всички противници и мини всички нива в играта. В края можеш да запишеш резултата си.

Използвай мишката за стрелба. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.4 5 (17 гласа)
Златен медал
Точки 31804
Сребърен медал
Точки 26590
Бронзов медал
Точки 22738
Точки

Война на сал 2

Играй онлайн Война на сал 2 (Raft Wars 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Война на сал 2 е онлайн игра с война на сал, стрелба, подобрения, от категория Екшън.

Можеш да играеш Война на сал 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Война на сал 2 (Raft Wars 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Война на сал 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Война на сал 2 е оценена с оценка 4.4 от 5 с 17 гласа. Играта е добавена от peci и е играна 5K пъти.

Избрани игри

Последни събития

donika23
donika23 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
adriangamer
adriangamer спечели 22738 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
annamariq06
annamariq06 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat