Танкове

регистрация
Танкове Управлявай своя танк и победи противника. Играта може да се играе от двама или повече играчи, всеки от които управлява своя танк.

Използвай стрелките наляво и надясно за движение на танка, стрелки нагоре и надолу за прицелване, PGUP и PGDN за регулиране силата на изстрела. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (6 гласа)

Танкове

Играй онлайн Танкове (Tanks) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Танкове е онлайн игра с танкове, от категория Екшън.

Можеш да играеш Танкове на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Танкове (Tanks) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Танкове не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Танкове е оценена с оценка 4.5 от 5 с 6 гласа. Играта е добавена от miatko_cat и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Последни събития

sp
sp добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
taury
Hmm...
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat