Проникни в самолета

регистрация
Игри онлайн Стикмен игри

Проникни в самолета

Проникни в самолета Помогни на героя да се промъкне в самолета и да спре групата крадци.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.6 5 (29 гласа)

Проникни в самолета

Играй онлайн Проникни в самолета (Infiltrating the Airship) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Проникни в самолета е онлайн игра с стикмен, посочване и щракване, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Проникни в самолета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Проникни в самолета (Infiltrating the Airship) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Проникни в самолета не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Проникни в самолета е оценена с оценка 4.6 от 5 с 29 гласа. Играта е добавена от peci и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
sdawkins123 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 години
Без аватар
joni гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 8 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat