Командир на батальон 2

регистрация
Игри онлайн Командир на батальон игри

Командир на батальон 2

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.5 5 (18 гласа)

Командир на батальон 2

Командир на батальон 2
Командир на батальон 2 Спаси войниците от твоя батальон и ги използвай, за да победиш всички противници в тази втора част на играта. Събирай монети и се пази от противниковите снаряди, докато стреляш и се целиш в противниковите цели.

Използвай мишката за движение, space за активиране на умение. Видео упътване

Командир на батальон 2

qrcode Играй онлайн Командир на батальон 2 (Battalion commander 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Командир на батальон 2 е онлайн игра с командир на батальон, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Командир на батальон 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Командир на батальон 2 (Battalion commander 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Командир на батальон 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Командир на батальон 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Командир на батальон 2 е оценена с оценка 4.5 от 5 с 18 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

veni164
veni164 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
Без аватар
katja добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Без аватар
johnbas66 спечели 155 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg