Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие

регистрация
Игри онлайн Спаси Оранжевко игри

Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие

Направи любима
3
Гласувай: 
 3.0 5 (16 гласа)

Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие

Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие
Лошия облак отново сипе киселинен дъж и Оранжевко има нужда от твоята защита. Използвай наличните обекти и покрий всички плодове във всяко едно ниво от тази логическа игра. В края на играта можеш да запишеш резултата си в сайта. Ревю

Използвай мишката за поставяне на предметите. Видео упътване

Златен медал
decoration
Точки 23931
Златен медал
Точки 23931
Сребърен медал
Точки 23915
Бронзов медал
Точки 23863
4
Точки 16818
5
Точки 10546
6
Точки 7920
7
Точки 7911
8
Точки 5084
9
Точки 1989
Точки
Покажи още
Флаш игри - Спаси ОранжевкоБлог
Флаш игри - Спаси ОранжевкоСпаси Оранжевко (Cover Orange) е забавна онлайн флаш игра, в която трябва да спасите Оранжевко от лошия облак. Облакът минава над целия терен и стреля навсякъде по земята. За да спасите Оранжевко, трябва да използвате наличните елементи и да го покриете отвсякъде. Всички възможни пътища, по които облакът може да уцели Оранжевко, трябва да бъдат...
Прочети още

Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие

Играй онлайн Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие (Cover Orange Journey Knights) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие е онлайн игра с спаси оранжевко, покриване, от категория Логически.

Можеш да играеш Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие (Cover Orange Journey Knights) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие е оценена с оценка 3.0 от 5 с 16 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Tasosdecoration
Tasos спечели 23931 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 9 месеца
veni164
veni164 спечели 23931 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 9 месеца
veni164
veni164 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg