Фамилна ферма

регистрация
Игри онлайн Ферма игри

Фамилна ферма

Фамилна ферма Фамилна ферма Играй във веселата фамилна ферма и се забавлявай, докато произвеждаш различни хранителни продукти и отглеждаш животни. Стани топ фермер, като произвеждаш стоки и ги продаваш на пазара.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (9 гласа)

Фамилна ферма

Играй онлайн Фамилна ферма (Family Barn) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Фамилна ферма е онлайн игра с ферма, отглеждане на животни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Фамилна ферма на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Фамилна ферма (Family Barn) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Фамилна ферма не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Фамилна ферма е оценена с оценка 5 от 5 с 9 гласа. Играта е добавена от plinga и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
iveta_mnt добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 години
Без аватар
tata_22 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 7 години
gunel123456789
gunel123456789 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 7 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
geri01
супер е фермата!
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat