Битка в Матрицата

регистрация
Игри онлайн Матрицата игри

Битка в Матрицата

Битка в Матрицата
Влез в матрицата и се бий срещу противниците в тази онлайн екшън игра. Ползвай различни оръжия и предмети и елиминрай противниците в играта. Опитай се да издържиш колкото се може по-дълго в играта.

Използвай стрелките за навигация, A за атака, S за вземане на предмет. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.7 5 (4 гласа)

Битка в Матрицата

Играй онлайн Битка в Матрицата (Matrix Rampage) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Битка в Матрицата е онлайн игра с матрицата, стрелба, платформи, от категория Екшън.

Можеш да играеш Битка в Матрицата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Битка в Матрицата (Matrix Rampage) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Битка в Матрицата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Битка в Матрицата е оценена с оценка 4.7 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 7K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
katja спечели 1531 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
2007jaime добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 месеца
julian
julian спечели 1319 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat