Слънцето за вампира

регистрация
Игри онлайн Вампири игри

Слънцето за вампира

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (30 гласа)

Слънцето за вампира

Слънцето за вампира В тази игра ти си вампир, чието единствено желание е да види слънцето. Твоята задача в играта е да преминеш през замъка на магьосника и да сбъднеш мечтата на вампира. Събирай монетите по пътя за бонус точки в играта.

- движение
Видео упътване

Слънцето за вампира

qrcode Играй онлайн Слънцето за вампира (The Sun for the Vampire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Слънцето за вампира е онлайн игра с вампири, слънцето за вампира, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Слънцето за вампира на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Слънцето за вампира (The Sun for the Vampire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Слънцето за вампира може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Слънцето за вампира не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Слънцето за вампира е оценена с оценка 4.2 от 5 с 30 гласа и е играна 8K пъти.

Последни събития

blade
blade добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
tedka12_
да наистина е готина
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg