Снежна топка

регистрация
Снежна топка
Играй със снежната топка надолу по снежния хълм в тази онлайн зимна игра. Управлявай снежната топка, докато тя се търкаля надолу по хълма. Избягвай по-големите обекти и удряй по-малките, за да расте топката по-бързо.

Използвай стрелките за управлние на топката. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 3031
Сребърен медал
Точки 2515
4
Точки 1987
5
Точки 1831
6
Точки 1188
Точки

Снежна топка

Играй онлайн Снежна топка (Snowball) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Снежна топка е онлайн игра с снежни топки, зимни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Снежна топка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Снежна топка (Snowball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Снежна топка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Снежна топка е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 2515 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
margoto_777
margoto_777 спечели 2406 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
paralelen
paralelen спечели 1156 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat