Стрелба със семейство Симпсън

регистрация
Игри онлайн Семейство симпсън игри

Стрелба със семейство Симпсън

Направи любима
Гласувай: 
 3.5 5 (8 гласа)

Стрелба със семейство Симпсън

Стрелба със семейство Симпсън Барт си е купил нова водна пушка и е излязъл на улицата да я изпробва. Каква по-добра цел от момчетата, които непрекъснато го тормозят? Помогни на Барт да елиминира всички противници в играта със своята пушка.

Стрелките за движение, space за стрелба. Видео упътване

Стрелба със семейство Симпсън

Играй онлайн Стрелба със семейство Симпсън (The Simpsons Shooting Game) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Стрелба със семейство Симпсън е онлайн игра с семейство симпсън, стрелба, анимационни герои, от категория Екшън.

Можеш да играеш Стрелба със семейство Симпсън на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Стрелба със семейство Симпсън (The Simpsons Shooting Game) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Стрелба със семейство Симпсън не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Стрелба със семейство Симпсън е оценена с оценка 3.5 от 5 с 8 гласа и е играна 7K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg