Дъжд от бонбони

регистрация
Игри онлайн Дъжд от бонбони игри

Дъжд от бонбони

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Дъжд от бонбони

Дъжд от бонбони В тази онлайн логическа игра те очаква дъжд от бонбони. Всички обичат бонбони, особено когато няма калории като в тази игра, където просто трябва да ги комбинираш по вид. Прави комбинации от бонбони и завърши целите в нивата в тази забавна логическа игра.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Дъжд от бонбони

Играй онлайн Дъжд от бонбони (Candy Rain) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дъжд от бонбони е онлайн игра с дъжд от бонбони, бонбони, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Дъжд от бонбони на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дъжд от бонбони (Candy Rain) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дъжд от бонбони може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Дъжд от бонбони не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дъжд от бонбони е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 496 пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 7 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg