Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия

регистрация
Игри онлайн Заря игри

Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия

Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия
Играй с Лени и му помогни да направи зарята за деня на Австралия в тази онлайн игра. Следвай летящите ракети и ги взриви в правилния момент. Използвай детонатор със съответния цвят, за да активираш всяка ракета.

изчакай ракетата да светне и натисни съответния цвят детонатор. Използвай мишката за активиране на детонатор. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.8 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 49575
Сребърен медал
Точки 48795
Бронзов медал
Точки 34715
4
Точки 27160
5
Точки 20205
6
Точки 13440
Точки
Покажи още

Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия

Играй онлайн Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия (Lenny Loosejocks Australia Day Blast) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия е онлайн игра с заря, от категория Забавни.

Можеш да играеш Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия (Lenny Loosejocks Australia Day Blast) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лени Лузджокс Заря на деня на Австралия е оценена с оценка 4.8 от 5 с 5 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 7K пъти.

Избрани игри

Последни събития

ve19
ve19 спечели 30 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
Kami75rr спечели 48795 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
ariel61 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat