Дъжд от бонбони 2

регистрация
Игри онлайн Дъжд от бонбони игри

Дъжд от бонбони 2

Дъжд от бонбони 2 Дъждът от бонбони продължава във втората част на тази логическа онлайн игра. Всички обичат бонбони, особено когато няма калории като в тази игра, където просто трябва да ги комбинираш по вид. Прави комбинации от бонбони и завърши целите в нивата в тази забавна логическа игра.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (11 гласа)

Дъжд от бонбони 2

Играй онлайн Дъжд от бонбони 2 (Candy Rain 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дъжд от бонбони 2 е онлайн игра с дъжд от бонбони, бонбони, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Дъжд от бонбони 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дъжд от бонбони 2 (Candy Rain 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дъжд от бонбони 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Дъжд от бонбони 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дъжд от бонбони 2 е оценена с оценка 4.4 от 5 с 11 гласа и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat