Стани богат

регистрация
Направи любима
8
Гласувай: 
 4.0 5 (178 гласа)

Стани богат

Стани богат Играй в Стани богат и спечели колкото може повече пари в игра от петнайсет въпроса, всеки с по четири възможности за отговор. Можеш да използваш и три жокера - обади се на приятел, 50:50 и помощ от публиката, които да ти помогнат в играта. Това е само игра и парите не са истински.

- играе се с мишката
Видео упътване

Стани богат

Играй онлайн Стани богат (Who Wants To Be a Millionaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Стани богат е онлайн игра с стани богат, телевизионни, тест, от категория Логически.

Можеш да играеш Стани богат на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Стани богат (Who Wants To Be a Millionaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Стани богат не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Стани богат е оценена с оценка 4.0 от 5 с 178 гласа и е играна 202K пъти.

Последни събития

Без аватар
shubrak добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
anna_mariq02
anna_mariq02 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
anna_mariq02
anna_mariq02 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
tsveti_harry
харесва ми тази игра, много e яка
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg