Черно

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Черно-бял маджонг

Направи любима
11
Гласувай: 
 4.4 5 (16 гласа)

Черно-бял маджонг

Черно-бял маджонг
Комбинирай две свободни плочки с еднакви картинки, една бяла и една черна, и изчисти полето в играта на Маджонг. В тази игра на маджонг можеш да комбинираш единствено плочки, които са с различен цвят и еднаква картинка. Не можеш да комбинираш заедно две черни или две бели плочки. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 62110
Сребърен медал
Точки 59590
Бронзов медал
Точки 58950
4
Точки 51599
5
Точки 51350
6
Точки 51053
7
Точки 50132
8
Точки 50027
9
Точки 49802
10
Точки 49730
Точки
Покажи още
Маджонг игри забавление и тест за умаБлог
Маджонг игри забавление и тест за умаМаджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко...
Прочети още

Черно-бял маджонг

Играй онлайн Черно-бял маджонг (Black and White Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Черно-бял маджонг е онлайн игра с маджонг, комбиниране, от категория Логически.

Можеш да играеш Черно-бял маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Черно-бял маджонг (Black and White Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Черно-бял маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Черно-бял маджонг е оценена с оценка 4.4 от 5 с 16 гласа и е играна 15K пъти.

Последни събития

Без аватар
asiafast добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Без аватар
asiafast спечели 50027 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Post
Post спечели 24544 точки (17 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg