Черно

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Черно-бял маджонг

Направи любима
10
Гласувай: 
 4.4 5 (15 гласа)

Черно-бял маджонг

Черно-бял маджонг
Комбинирай две свободни плочки с еднакви картинки, една бяла и една черна, и изчисти полето в играта на Маджонг. В тази игра на маджонг можеш да комбинираш единствено плочки, които са с различен цвят и еднаква картинка. Не можеш да комбинираш заедно две черни или две бели плочки. Ревю

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 54360
Сребърен медал
Точки 52711
Бронзов медал
Точки 52374
4
Точки 51599
5
Точки 51350
6
Точки 51053
7
Точки 50132
8
Точки 49802
9
Точки 49730
10
Точки 41914
Точки
Покажи още
Маджонг игри забавление и тест за умаБлог
Маджонг игри забавление и тест за умаМаджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко...
Прочети още

Черно-бял маджонг

Играй онлайн Черно-бял маджонг (Black and White Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Черно-бял маджонг е онлайн игра с маджонг, комбиниране, от категория Логически.

Можеш да играеш Черно-бял маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Черно-бял маджонг (Black and White Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Черно-бял маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Черно-бял маджонг е оценена с оценка 4.4 от 5 с 15 гласа и е играна 13K пъти.

Последни събития

Без аватар
mdkp74 спечели 52711 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
mdkp74 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица
Без аватар
mdkp74 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg