Сноуборд 2

регистрация
Сноуборд 2
Това е онлайн спортна игра с каране на сноуборд в планината. Избери си сбоуборд и се спусни по снежните склонове на планината, докато правиш различни трикове. Можеш да запишеш резултата си от бутон "Send Score" в менюто с картата.

Използвай стрелките за управление, space за скок, A, S, D, F и G за номер. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.4 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 90400
Сребърен медал
Точки 54545
Бронзов медал
Точки 16450
4
Точки 4400
5
Точки 3870
Точки

Сноуборд 2

Играй онлайн Сноуборд 2 (Snowboarding 2 Supreme) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сноуборд 2 е онлайн игра с сноуборд, зимни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Сноуборд 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сноуборд 2 (Snowboarding 2 Supreme) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Сноуборд 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сноуборд 2 е оценена с оценка 3.4 от 5 с 5 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 8K пъти.

Избрани игри

Последни събития

OkayToBeWhite
OkayToBeWhite гласува за играта с 2 точки
Харесва миГласуване преди 5 часа
Katq
Katq спечели 54545 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
katja спечели 75900 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat