Уан Пийс Пиратски приключения

регистрация
Игри онлайн Уан Пийс игри

Уан Пийс Пиратски приключения

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (18 гласа)

Уан Пийс Пиратски приключения

Уан Пийс Пиратски приключения Играй с Луфи от Уан Пийс и му помогни да победи неговите противници от флота. Действието се развива на далечна земя, където трябва да използваш своите сили, за да останеш жив колкото може по-дълго.

Играч 1 използва W, A, S и D за движение, J за удар и взимане на предмет, K за скок, L, U и O за специални удари. Играч 2 използва стрелките за движение, 1 за удар и взимане на предмет, 2 за скок, 3, 4, 5 и 6 за специални удари. Видео упътване

Уан Пийс Пиратски приключения

Играй онлайн Уан Пийс Пиратски приключения (One Piece Pirate Adventures) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уан Пийс Пиратски приключения е онлайн игра с уан пийс, меле, аниме, анимационни герои, от категория Екшън.

Можеш да играеш Уан Пийс Пиратски приключения на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уан Пийс Пиратски приключения (One Piece Pirate Adventures) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Уан Пийс Пиратски приключения не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уан Пийс Пиратски приключения е оценена с оценка 4.5 от 5 с 18 гласа и е играна 7K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg