Гимназия за чудовища Рок банда

регистрация
Игри онлайн Монстър Хай игри

Гимназия за чудовища Рок банда

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (28 гласа)

Гимназия за чудовища Рок банда

Гимназия за чудовища Рок банда Клодин Улф, Клео де Нил, Лагуна Блу, Дракулора и Аби Боминабъл от Монстър Хай са решили да убият скуката и да си направят рок банда. Помогни на красивите момичета да се облекат подходящо за техния първи концерт.

- играе се с мишката
Видео упътване

Гимназия за чудовища Рок банда

Играй онлайн Гимназия за чудовища Рок банда (Monster High Rock Band) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гимназия за чудовища Рок банда е онлайн игра с монстър хай, обличане, клодин улф, анимационни герои, клео де нил, лагуна блу, дракулора, аби боминабъл, от категория За момичета.

Можеш да играеш Гимназия за чудовища Рок банда на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гимназия за чудовища Рок банда (Monster High Rock Band) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Гимназия за чудовища Рок банда не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гимназия за чудовища Рок банда е оценена с оценка 4.6 от 5 с 28 гласа и е играна 12K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
gabrielana
tova e nai hubavta igra na sveta i osven tova vinagi sam iskala da stana rok zvezda *
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
drakolora
супер игра ууууууууууууууууууууууууу перфектна е
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg