За риба с прасето Пепа

регистрация
Игри онлайн Прасето Пепа игри

За риба с прасето Пепа

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

За риба с прасето Пепа

За риба с прасето Пепа Лови риба с прасето Пепа и хвани колкото може повече риби. Прецели се внимателно в рибите и изстреляй щипките в точния момент. Избягвай безполезните предмети, които ще загубят много от твоето време. Събери достатъчно точки, за да преминеш към следващото ниво на играта.

Използвай space за управление на щипките за риба. Видео упътване

За риба с прасето Пепа

Играй онлайн За риба с прасето Пепа (Peppa Pig Fishing Day) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. За риба с прасето Пепа е онлайн игра с прасето пепа, риболов, от категория Детски.

Можеш да играеш За риба с прасето Пепа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта За риба с прасето Пепа (Peppa Pig Fishing Day) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта За риба с прасето Пепа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта За риба с прасето Пепа е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg