Ави джобен рожден ден

регистрация
Игри онлайн Ави обличане игри

Ави джобен рожден ден

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.4 5 (36 гласа)

Ави джобен рожден ден

Ави джобен рожден ден Ави е готова да прекара най-хубавия рожден ден и има нужда от твоята помощ за приготовленията. Влез в пекарната да избереш най-хубавата торта и облечи Ави за празника. Участвай в различни събития по случай рожденния ден на Ави. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Tвоето момиче аватарБлог
Tвоето момиче аватарИмал ли си някога аватар, който можеш да накараш да изглежда, както пожелаеш? Сега имаш този шанс в няколко игри с Ави и различна тематика - на плажа, на коледа, на хелоуин, парти за рожден ден, поп звезда и други, всяка една пълна с много стил и забавление. В тези игри можеш да се разхождаш с Ави в един виртуален свят, който много наподобява реалността....
Прочети още

Ави джобен рожден ден

qrcode Играй онлайн Ави джобен рожден ден (Avie Pocket Birthday) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ави джобен рожден ден е онлайн игра с ави обличане, обличане, торта, готвене, комбиниране, скрити предмети, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Ави джобен рожден ден на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ави джобен рожден ден (Avie Pocket Birthday) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ави джобен рожден ден може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ави джобен рожден ден не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ави джобен рожден ден е оценена с оценка 4.4 от 5 с 36 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

Без аватар
andi добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 седмици
love2play
love2play гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg