Избягай в Рая

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Избягай в Рая

Избягай в Рая Комбинирай три или повече плодове, за да ги изчистиш от полето и да избягаш в Рая. Можеш да местиш само плодовете до всяка точка от полето, до която пътят е свободен. Когато изчистиш един плод, съдът, който го държи също е премахнат. Изчисти всички съдове, за да минеш нивото в играта. Можеш да комбинираш плодовете в ред, колона или диагонал. След всяко местене на полето се появяват нови плодове, така че трябва внимателно да премислиш всеки ход. Избери режим quest, за да завършиш серия от предизвикателни нива или challenge режим, за да провериш какъв резултат можеш да постигнеш.

Използвай мишката за местене на плодовете в играта. Видео упътване

Избягай в Рая

Играй онлайн Избягай в Рая (Escape to Paradise) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Избягай в Рая е онлайн игра с комбиниране, плодове, от категория Логически.

Можеш да играеш Избягай в Рая на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Избягай в Рая (Escape to Paradise) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Избягай в Рая не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Избягай в Рая е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

atanasko
atanasko гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg