Момче огън и момиче вода Лабиринт

регистрация
Игри онлайн Момче огън и момиче вода игри

Момче огън и момиче вода Лабиринт

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.6 5 (16 гласа)

Момче огън и момиче вода Лабиринт

Момче огън и момиче вода Лабиринт Момчето огън и момичето вода са в лабиринт в гората, който е пълен с мистични скъпоценни камъни. Двамата герои са много развълнувани и искат да съберат всички скъпоценности. За съжаление горилите в гората им блокират пътя. Помогни на момчето огън и момичето вода да съберат скъпоценните камъни без да бъдат наранени от горилите. Играта може да се играе от един играч или в режим за двама играчи на един компютър. Ревю

Използвай стрелките за управление на огъня, W, A, S и D за управление на водата. Видео упътване

Най-добрата музика в игритеБлог
Най-добрата музика в игритеДобрата музика е много важна част от игрите. В началото музиката в игрите е била ограничена до звуци, които е позволявало нивото на развитие на технологиите. Това ограничение е вдъхновило нов жанр в музиката, който съществува и днес, въпреки че такива ограничения вече няма. Ще представим някой от най-добрите мелодии, които присъстват в онлайн...
Прочети още

Момче огън и момиче вода Лабиринт

Играй онлайн Момче огън и момиче вода Лабиринт (Forest Ice Burning Man) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Момче огън и момиче вода Лабиринт е онлайн игра с момче огън и момиче вода, лабиринт, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Момче огън и момиче вода Лабиринт на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Момче огън и момиче вода Лабиринт (Forest Ice Burning Man) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Момче огън и момиче вода Лабиринт не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Момче огън и момиче вода Лабиринт е оценена с оценка 3.6 от 5 с 16 гласа и е играна 15K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg