Бластерът на Мейбъл

регистрация
Игри онлайн Гравити Фолс игри

Бластерът на Мейбъл

Бластерът на Мейбъл
Бластерът на Мейбъл Прасето Уадълс на Мейбъл ще полети в космоса в тази онлайн екшън игра. Там Уадълс където ще се бие с различни врагове със своя бластер, за да спаси своите приятели от Гравити Фолс. Забавлявай се в тази космическа игра със стрелба с чудна рисувана графика. Резултатът се губи след презареждане на играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, space за стрелба. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.2 5 (32 гласа)
Златен медал
Точки 23750
Сребърен медал
Точки 23360
Бронзов медал
Точки 5120
4
Точки 4990
5
Точки 2160
6
Точки 2090
Точки
Покажи още

Бластерът на Мейбъл

Играй онлайн Бластерът на Мейбъл (Mabel's Doodleblaster) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бластерът на Мейбъл е онлайн игра с гравити фолс, дисни, мобилни, от категория Космически.

Можеш да играеш Бластерът на Мейбъл на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бластерът на Мейбъл (Mabel's Doodleblaster) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Бластерът на Мейбъл може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Бластерът на Мейбъл не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бластерът на Мейбъл е оценена с оценка 4.2 от 5 с 32 гласа и е играна 8K пъти.

Избрани игри

Последни събития

fabiantv123
fabiantv123 спечели 2080 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
anni спечели 2160 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
johnbas66 спечели 4970 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat