Морски откриватели

регистрация
Игри онлайн Риболов игри

Морски откриватели

Морски откриватели
Морски откриватели Играй с морските откриватели и управлявай лодката и нейното въже, за да откриеш много скъпоценности в морските дълбини. Използвай въжето и улови колкото можеш повече скъпоценности, печели пари и увеличавай твоя резултат в играта. Трябва да достигнеш целта в нивото, за да преминеш успешно. В края на играта можеш да запишеш резултата си в сайта.

Използвай стрелките наляво и надясно за движение на лодката, стрелка надолу за изстрелване на оръдието за лов, стрелка надолу за използване на предмета, който държи котката. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.4 5 (9 гласа)
Златен медал
Точки 363632
Сребърен медал
Точки 360435
Бронзов медал
Точки 202572
4
Точки 124344
5
Точки 83524
6
Точки 79800
Точки
Покажи още

Морски откриватели

Играй онлайн Морски откриватели (Finders Keepers) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Морски откриватели е онлайн игра с риболов, лодки, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Морски откриватели на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Морски откриватели (Finders Keepers) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Морски откриватели не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Морски откриватели е оценена с оценка 4.4 от 5 с 9 гласа. Играта е добавена от temptation и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 28336 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
diani2008 спечели 27909 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
diani2008 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat